Bedden

Bedden


De eikenhouten bedden van Rolanmeubels zijn uniek. De zeer robuuste materialen die we gebruiken zorgen voor een stoer bed met de warme natuurlijke uitstraling dat het eikenhout in zich heeft.


Lees meer...

Eikenhouten bedden

Of het nu gaat om 2 persoons bedden, 1 persoonsbedden, of kinderbedjes, we maken alles! En in de afmeting die u hebben wilt!
We hebben een aantal standaard eikenhouten bedden die op deze pagina te zien zijn, kijk vooral rond en laat u inspireren.

Heeft u andere wensen? Of wilt u een bed helemaal naar uw eigen wensen laten maken?
Dat kan! Wij maken ook eikenhouten bedden op maat. Aan de hand van een schets geeft u precies aan hoe u het hebben wilt. U kunt er ook voor kiezen dat wij in overleg met u een goede schets maken. Op basis van de schets maken wij een bed dat helemaal bij u past.

De eikenhouten bedden die we maken worden in delen geleverd of kunnen in delen opgehaald worden. Dit is ideaal met verplaatsen en vervoer. Door middel van ledikanthaken kan het bed zonder te schroeven eenvoudig in elkaar gezet worden.
De bedden worden geleverd zonder lattenbodem, wel maken wij de midden balk en zijsteunen onder het bed waar de lattenbodems in komen te hangen.Extra – Nachtkasten
Eikenhouten bedden

Handgemaakte meubels van robuust eikenhout!