Om u professioneel van dienst te kunnen zijn, zijn wij vanaf 25 mei 2020 niet meer bereikbaar via WhatsApp. Mail ons ->

Badkamermeubels

Wij hebben een ruim assortiment aan eikenhouten badkamermeubels voor u gemaakt. U hoeft alleen nog maar te kiezen. Samen met u maken wij uw eikenhouten badkamermeubel helemaal naar wens en op maat!

Badkamermeubel Bothan

Badkamermeubel Bothan

Het eikenhouten badkamermeubel Bothan heeft een stoere uitstraling door de poten en het blad van 4.2cm dik massief eikenhout, waardoor het geheel een robuuste uitstraling heeft.

Badkamermeubel Colin

Badkamermeubel Colin

Het eikenhouten badkamermeubel Colin heeft een stoere uitstraling door de poten en het blad van 4.2cm dik massief eikenhout, waardoor het geheel een robuuste uitstraling heeft.

Badkamermeubel Dallas

Badkamermeubel Dallas

Het eikenhouten badkamermeubel Dallas heeft een stoere uitstraling door de poten en het blad van 4.2cm dik massief eikenhout, waardoor het geheel een robuuste uitstraling heeft.

Badkamermeubel Dallas-Hoog

Badkamermeubel Dallas-Hoog

De hoge eiken badkamerkast Dallas-Hoog, is een ideaal meubel om extra sfeer en opberg ruimte te creëren in uw badkamer. Er kunnen verrassend veel losse spullen in de lades, en in de openvakken kunnen mooie spullen die gezien mogen worden.

Badkamermeubel Ellar

Badkamermeubel Ellar

Het eikenhouten badkamermeubel Ellar heeft een stoere uitstraling door de poten en het blad van 4.2cm dik massief eikenhout, waardoor het geheel een robuuste uitstraling heeft.

Badkamermeubel Filib-Hoog

Badkamermeubel Filib-Hoog

De hoge eiken badkamerkast Filib-Hoog, is een ideaal meubel om extra opberg ruimte te creëren in uw badkamer. Door het zwevende model en het strakke uiterlijk oogt de kast niet groot, maar er kunnen toch verrassend veel spullen in.

Badkamermeubel Glenn

Badkamermeubel Glenn

Hij is eenvoudig aan de wand te hangen zodat de ruimte in uw badkamer optimaal wordt benut. Geen badkamer te klein voor dit compacte meubel.

Badkamermeubel Henson

Badkamermeubel Henson

Het zwevende eiken badkamermeubel Henson heeft een strakke en natuurlijke uitstraling door het gebruik van strakke lijnen en het rustieke eikenhout.

Badkamermeubel Irvin-Hoog

Badkamermeubel Irvin-Hoog

De hoge eiken badkamerkast Irvin-Hoog, is een ideaal meubel om extra opberg ruimte te creëren in uw badkamer. Deze kast neemt weinig vloer ruimte in maar er kunnen toch verrassend veel spullen in.

Badkamermeubel Irvin

Badkamermeubel Irvin

Irvin is een strak en compact meubel, helemaal gemaakt van prachtige eiken planken van 2,2cm dik, door de strakke vorm vallen de natuurlijke tinten van het eikenhout nog meer op!

Badkamermeubel Kenn

Badkamermeubel Kenn

Door de twee deurtjes aan beide kanten heeft hij veel opbergruimte, en is de afvoer van de waskom en de kraan direct achter de deurtjes weg gewerkt.

Badkamermeubel Logan

Badkamermeubel Logan

Door de twee brede lades is het een erg praktisch meubel met veel opbergruimte, en is de afvoer van de waskom en de kraan direct achter de lades weggewerkt.

Badkamermeubel Logan-Hoog

Badkamermeubel Logan-Hoog

De hoge eiken badkamerkast Logan-Hoog, is een ideaal meubel om extra opberg ruimte te creëren in uw badkamer. Door het zwevende model en het strakke uiterlijk oogt de kast niet groot.

Badkamermeubel Matz

Badkamermeubel Matz

Heeft u een beperkt budget maar wilt u wel een goede kwaliteit badkamermeubel in uw badkamer? Dan is het eikenhouten badkamermeubel Matz een ideaal meubel voor u.

Badkamermeubel Nils

Badkamermeubel Nils

Nils is een stoer badkamermeubel met een robuuste uitstraling door het massief eiken boomstamblad van 5cm dik. Ook is het meubel geheel geborsteld waardoor het hout er nog doorleefder uit ziet!

Badkamermeubel Oleg

Badkamermeubel Oleg

Het zwevende eiken badkamermeubel Oleg heeft een stoere en natuurlijke uitstraling door het gebruik van massief eikenhouten balken van ruim 4cm dik.

Van 9:00 tot 16:00

Maandag t/m zaterdag

Andere dagen in 48 uur reactie op uw voicemail

Telefoonnummer

(06) 25 33 28 86

Neem contact op en maak uw droom waar

Werkplaats

Hoofdstraat, Renswoude (alleen op afspraak bereikbaar).

(06) 25 33 28 86

Telefonisch van Maandag t/m Zaterdag van 9:00 - 16:00

info@rolanmeubels.nl

U ontvangt altijd binnen 48 uur reactie.

Standaard 4 - 6 weken levertijd.

V.O.F. Rolan meubels

Gerald en Annelies Aalbers

(06) 25332886

Adres: (Geen bezoekadres)

Haarweg 10

3959 AR Overberg

Kvk nr: 74443305

Btw nr: NL859901920B01

Rek nr: NL24 RABO 0323 2570 70

Wordt geïnspireerd