Bedden

De eikenhouten bedden van Rolanmeubels zijn uniek. De zeer robuuste materialen die we gebruiken zorgen voor een stoer bed met de warme natuurlijke uitstraling dat het eikenhout in zich heeft.

2 Persoonsbedden

Slaap als een koning in een echt eikenhouten bed!

Bed Joost

Bed Joost

Dit eiken balken bed word helemaal gemaakt van dikke eiken balken van 15cm dik. Door deze stoere materialen is dit bed een robuuste verschijning en niet stuk te krijgen!

Bed Cruzar

Bed Cruzar

Het eikenhouten bed Cruzar is stoer eiken bed gemaakt van 10cm dikke eiken balken. De 2 open kruizen in het hoofdbord maken hem een echte blikvanger in uw slaapkamer!

Bed Houston

Bed Houston

Het eikenhouten hemelbed Houston is gemaakt van stoere balken van 10cm dik en planken van 4,2cm dik. Een stevig en oer degelijk hemelbed bed!

Bed Johnson

Bed Johnson

Het eikenhouten bed Johnson heeft robuuste eiken poten van 10 of 15cm dik. Door deze stoere materialen kan bed Johnson tegen een stootje!

Bed Lothar

Bed Lothar

Het eikenhouten bed Lothar is gemaakt van robuuste balken van 10cm dik. Door deze stoere materialen kan dit bed tegen een stootje!

Bed Macron

Bed Macron

Het eikenhouten bed Macron is gemaakt van stoere eiken palen van 12cm dik. Door de stevige grote poten ziet dit bed er imposant uit!

Bed Odar

Bed Odar

Het eikenhouten bed Odar is gemaakt van robuuste balken van 12cm en planken van 2,2cm dik.

Bed Roan

Bed Roan

Dit stoere balkenbed Roan bestaat uit dikke eiken balken en planken. Door deze stoere materialen is bed Roan een robuuste verschijning en niet stuk te krijgen!

Bed Steve

Bed Steve

De stalen kokers van 6x6cm breed en massieve eiken planken maken dit een bed dat goed past in een industriƫle of robuust landelijke inrichting.

Kinderbedden

Verwen uw kind met een onverwoestbaar eikenhouten bed.

Huisjes bed

Huisjes bed

Leuk huisjes bed voor in de kinderkamer, praktisch met verschonen maar toch leuk en super stevig!

Bed Jorn

Bed Jorn

Stoer kinder bed Jorn is gemaakt van massief eiken planken van 2,2cm dik. Door deze robuuste materialen kan dit bed tegen een stootje!

Bed Kass

Bed Kass

Stoer kinder bed Kass is gemaakt van robuuste balken van 10cm dik. Door deze robuuste materialen kan dit bed tegen een stootje!

Stapelbedden

Bespaar ruimte met deze stappelbedden van eikenhout!

Stapelbed Bauke

Stapelbed Bauke

Dit massief eiken stapelbed Bauke is gemaakt van stoere balken van 10cm dik. Het is een stevig en degelijk stapelbed niet kapot te krijgen!

Stapelbed Dristan

Stapelbed Dristan

Het eikenhouten bed Dex wordt helemaal gemaakt van dikke eiken balken van 15cm dik. Door deze stoere materialen is bed Dex een robuuste verschijning en niet stuk te krijgen!

Nachtkasten

Verrijk uw slaapkamer met deze nachtkasten

Nachtkast Johnson

Nachtkast Johnson

Eikenhouten nachtkast Johnson sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Elon

Nachtkast Elon

Eikenhouten nachtkast Elon sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Kass

Nachtkast Kass

Eikenhouten nachtkast Kass sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Victar

Nachtkast Victar

Eikenhouten nachtkast Victar sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Wilson

Nachtkast Wilson

Eikenhouten nachtkast Wilson sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Contact ons

Ook enthousiast? Neem contact op en maak uw droom waar!

Bel ons van 9:00 tot 21:00

(06) 25 33 28 86

Werkplaats

Hoofdstraat, Renswoude (alleen op afspraak bereikbaar).

Bereikbaar

Telefonisch op werkdagen 9:00 - 21:00

Email

info@rolanmeubels.nl

Rolanmeubels

Gerald en Annelies Aalbers
(06) 25332886
Renswoude
Kvk nr: 69696047
Btw nr: NL219684066B01

Wordt geĆÆnspireerd