Bedden

De eikenhouten bedden van Rolanmeubels zijn uniek. De zeer robuuste materialen die we gebruiken zorgen voor een stoer bed met de warme natuurlijke uitstraling dat het eikenhout in zich heeft.

Bed Jorn

Stoer kinder bed Jorn is gemaakt van massief eiken planken van 2,2cm dik. Door deze robuuste materialen kan dit bed tegen een stootje!

Bed Kass

Stoer kinder bed Kass is gemaakt van robuuste balken van 10cm dik. Door deze robuuste materialen kan dit bed tegen een stootje!

Bed Cruzar

Het eikenhouten bed Cruzar is stoer eiken bed gemaakt van 10cm dikke eiken balken. De 2 open kruizen in het hoofdbord maken hem een echte blikvanger in uw slaapkamer!

Bed Dex

Het massief eiken stapelbed of hoogslaper Dristan is gemaakt van stoere balken van 10cm dik. Het is een stevig en degelijk stapelbed niet kapot te krijgen!

Bed Dristan

In het eikenhouten badkamermeubel Akir wordt zwart gebeitst vurenhout met prachtig eikenhout gecombineerd. De combinatie van zwart gebeitst vurenhout met eikenhout zorgt voor een verrassend effect.

Bed Houston

Het eikenhouten hemelbed Houston is gemaakt van stoere balken van 10cm dik en planken van 4,2cm dik. Een stevig en oer degelijk hemelbed bed!

Bed Johnson

Het eikenhouten bed Johnson heeft robuuste eiken poten van 10 of 15cm dik. Door deze stoere materialen kan bed Johnson tegen een stootje!

Bed Lothar

Het eikenhouten bed Lothar is gemaakt van robuuste balken van 10cm dik. Door deze stoere materialen kan dit bed tegen een stootje!

Bed Macron

Het eikenhouten bed Macron is gemaakt van stoere eiken palen van 12cm dik. Door de stevige grote poten ziet dit bed er imposant uit!

Bed Odar

De gebruikte eiken planken en balken zijn goed glad geschaafd en geschuurd, en hebben een mooie natuurlijke uitstraling.

Bed Roan

Dit stoere balkenbed Roan bestaat uit dikke eiken balken en planken. Door deze stoere materialen is bed Roan een robuuste verschijning en niet stuk te krijgen!

Bed Steve

De stalen kokers van 6x6cm breed en massieve eiken planken maken dit een bed dat goed past in een industriƫle of robuust landelijke inrichting.

Nachtkasten

Verrijk uw slaapkamer met deze nachtkasten

Nachtkast Johnson

Eikenhouten nachtkast Johnson sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Elon

Eikenhouten nachtkast Elon sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Kass

Eikenhouten nachtkast Kass sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Victar

Eikenhouten nachtkast Victar sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Nachtkast Wilson

Eikenhouten nachtkast Wilson sluit precies aan bij onze eikenhouten bedden. Naast een mooi bed mogen deze nachtkastjes niet ontbreken in uw slaapkamer.

Contact ons

Ook enthousiast? Neem contact op en maak uw droom waar!

Bel ons van 9:00 tot 21:00

(06) 25 33 28 86

Werkplaats

Hoofdstraat, Renswoude (alleen op afspraak bereikbaar).

Bereikbaar

Werkdagen 9:00 - 21:00

Email

info@rolanmeubels.nl

Rolanmeubels

Gerald en Annelies Aalbers
06-25332886
Renswoude
Kvk nr: 69696047
Btw nr: NL219684066B01

Wordt geĆÆnspireerd