Diversen

Wij maken veel verschillende voorwerpen van hout, daarom op deze pagina onder diversen de kleinere meubeltjes en het decoratie materiaal van Rolan meubels om uw interieur nog mooier te maken.

Bankje Scott

Eiken bankje Scott is heel basic en past in ieder interieur. Het is een leuk bankje voor de kinderen maar ook als decoratie langs een muur.

Bankje Tavin

Eiken bankje Tavin is heel basic en past in ieder interieur. Het is een leuk bankje voor de kinderen maar ook als decoratie langs een muur.

Bankje Rodric

Eikenhouten bank Rodric is gemaakt van zware eiken planken en balken. Daardoor is hij zeer stevig, ideaal voor kinderen, want dit bankje is niet stuk te krijgen.

Ladder

Mooie stevige (decoratie) ladder, gemaakt van massief eiken planken van 2.2cm dik, mooi geschaafd en geschuurd met de natuurlijke uitstraling van echt eikenhout.

Spiegel

Uw spiegel nog mooier met een robuuste eiken rand, staat ook prachtig in uw badkamer met een badkamermeubel uit onze collectie.

Wandrek

Voor zowel de wandplanken als de wandrekken kunnen wij robuuste balken gebruiken waar de schors nog aan zit of juist mooie gladde planken helemaal zoals u het wil.

Contact ons

Ook enthousiast? Neem contact op en maak uw droom waar!

Bel ons van 9:00 tot 21:00

(06) 25 33 28 86

Werkplaats

Hoofdstraat, Renswoude (alleen op afspraak bereikbaar).

Bereikbaar

Werkdagen 9:00 - 21:00

Email

info@rolanmeubels.nl

Rolanmeubels

Gerald en Annelies Aalbers
06-25332886
Renswoude
Kvk nr: 69696047
Btw nr: NL219684066B01

Wordt geïnspireerd